Η SmarteqPlus είναι μια εταιρία υπηρεσιών διαδικτύου και σύγχρονων εφαρμογών  τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο απο τον Απρίλιο του 2009 και έχει ως έδρα το νησί της Ρόδου.
Με επαγγελματικές λύσεις και μόνο γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα έχουμε υλοποιήσει ενα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων και τεχνολογικών εφαρμογών, πάντα με τα πιο σύγχρονα μέσα για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:
Κατασκευή Ιστοσελίδων και E-shop (Joomla, Wordpress, Magento, WooCommerce, VirtueMart, OsCommerce)
Συστήματα Ηλεκτρονικών κρατησεων (On-line booking engine) Για ξενοδοχεία (με υποστήριξη channel manager), Κτηματομεσιτικά γραφείαRental cars, Εταιρείες με λεωφορεία εκδρομών και ταξί.
Συστήματα Online παραγγελιών (On-line delivery system) Iστοσελίδες online παραγγελιοληψιών για καταστήματα εστίασης με απόκριση πραγματικού χρόνου (Δυνατότητα επέκτασεις και σε Application IOS-Android).
Φιλοξενια ιστοσελίδων και κατοχύρωση Domain Names (VPS Dedicated and Reseller Server σε αξιόπιστα data center σε Γερμανία και Αμερική με Cpanel σύστημα διαχείρισης περιεχομένου δωρεάν.
Ιnternet marketing και προώθηση ιστοσελίδων (SEO, Adwords and Social Media Promo).
Κατασκευή δικύων WiFi HotSpot (Public or Secure mesh networks για κάλυψη μεγάλου αριθμού χρηστών).
Τοποθέτηση Καμερών και  Συστημάτων συναγερμού (Μελέτη, εγκατάσταση και τοποθέτηση, με απομακρυσμένο έλεγχο όλων τον εφαρμογών).


Σαν φανατικοί με την τεχνολογία, είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για νέες υποσχόμενες υπηρεσίες που θα δώσουν το συντριπτικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας για μια πραγματική απόδοση της επένδυσης τους.

 

Συστήματα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων

Συστήματα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων

Συστήματα ηλεκτρονικών κρατησεων (Online Booking page) για:

Ξενοδοχεία (με υποστήριξη channel manager).

Κτηματομεσιτικά γραφεία και υπηρεσίες ενοικίασης βιλών και κατοικιών.

Εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων (Rental cars).

Εταιρείες με λεωφορεία εκδρομών και ταξί.

Περισσότερα

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μπείτε γρήγορα και οικονομικά στον χώρο του Διαδικτύου και αποκτήστε νέους πελάτες. Έχουμε μια λύση για όλα τα budget! Μπορούμε να αναλάβουμε από μικρές προσωπικές ιστοσελίδες μέχρι μεγάλες ιστοσελίδες οργανισμών ή επιχειρήσεων.

Φροντίζουμε η επαγγελματική σας ιστοσελίδα να ξεχωρίσει στο internet γιατί σκεφτόμαστε σαν τους πελάτες μας, και μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα.

Περισσότερα

Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή E-Shop

Προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από ένα πλήρες και εύχρηστο on- line κατάστημα!

O κόσμος πλέον ψάχνει και αγοράζει προϊόντα μέσα από eshop ιστοσελίδες (γνωστά και ως ηλεκτρονικά καταστήματα) στο διαδίκτυο. Σας δίνουμε έξυπνες λύσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο για ένα eshop κερδοφόρο και αποτελεσματικό.

Περισσότερα

Δίκτυα WiFi Hotspot

Δίκτυα WiFi Hotspot

Tο φαινόμενο WiFi hotspot ελεύθερης πρόσβασης στο ίντερνετ βρίσκεται σε ραγδέα συνεχή εξέλιξη παγκοσμίως! To Wi-fi hotspot βρίσκεται πλέον παντού(καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πλατείες, λιμένες, κτλ), και σας επιτρέπει να συνδέεσται ασύρματα στο διαδίκτυο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και την συντήρηση δικτύων WiFi για είσοδο μεγάλη ποσότητα χρηστών σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Περισσότερα

SEO & Internet Marketing

SEO & Internet Marketing

Με άριστη χρήση και γνώση SEO και AdWords η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται πάντα πρώτη! Είναι βασικό η σελίδα της κάθε επιχείρησης να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Με την προώθηση ιστοσελίδων βγάζουμε τo site σας μπροστά στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης με στοχευμένες λέξεις κλειδιά, εχετε αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα και στις πωλήσεις σας.

Περισσότερα

Web Hosting & Domain names

Web Hosting & Domain names

Επιλέξτε ένα από τα ποιο αξιόπιστα και οικονομικά πακέτα Web Hosting που σας προσφέρουμε για φιλοξενία Ιστοσελίδων.

Επίσεις κατοχυρώστε εύκολα και γρήγορα το Domain name σας και ξεκινήστε την διαδικτυακή σας παρουσιάση! Για να κατοχυρώσετε το domain της επιλογής σας θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του και εφόσον είναι διαθέσιμο να το κατοχυρώσετε.

Περισσότερα

Συστήματα Online Παραγγελιών

Συστήματα Online Παραγγελιών

Κατασκευή ιστοσελίδας online παραγγελιών (Delivery & Take Away) για καταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες διανομής κατ οίκον, παραλαβή απο το κατάστημα, ηλεκτρονικές κρατήσεις τραπεζιών και προετοιμασία φαγητού για παράδοση/παραλαβή σε άλλη ωρα .

Με αποδοχή/απόρριψη παραγγελίας και απάντησης σε πραγματικό χρόνο για την ώρα παράδοσης ανάμεσα σε κατάστημα και πελάτη.

(Δυνατότητα επέκτασεις και σε Application IOS-Android).

Περισσότερα

Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Είναι δεδομένω ότι η ασφάλεια ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου είναι πολυ σημαντική και δυστυχώς πλήττετε σε μεγαλύτερο βαθμό τα τελευτέα χρόνια λόγω της κρίσης. Η εταιρεια μας αναλαμβανει την εγκατάσταση και την τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού, τοποθέτηση καμερών και συστήματα πυρανίχνευσης πάντα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Με δυνατότητα πολλαπλών σημείων ειδοποίησης σε περίπτωση συναγερμού και εύκολη διαχείριση και προβολή (καμερών και αλάρμ) μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη

Η εταιρία μας σας προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε ολα τα δικτυακά προιόντα που σας παρέχει, αλλα αναλαμβάνει και την τεχνική υποστήριξη της υπάρχουσας εγκατάστασης που ήδη διαθέτετε.

Περισσότερα

Η σωστή αξιοποίηση του internet για την επιχείρηση σας χρειάζεται και τα σωστά εργαλεία.
Η SmarteqPlus χρησιμοποιεί πάντα τα πιο σύγχρονα εργαλεία και βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση για νέες τεχνολογικές εφαρμογές που θα δώσουν σε εμάς και τους πελάτες μας το πλεονέκτιμα για μια σωστή και αποδοτική παρουσίαση στο χώρου του διαδικτύου.
Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ικανοποιώντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες σας για προβολή και προώθηση στο διαδίκτυο όπως και την κατασκεύη και την συντήρηση του δικτύου WiFi της επιχείριση σας με μια ευρύ γκάμα απο προιόντα και υπηρεσίες.

 

 

 

 

 Ο όρος Προώθηση ιστοσελίδων, αλλιώς διαδικτυακή αγοραλογία (μάρκετινγκ), αναφέρεται στην διαφήμιση (προώθηση) προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου. 

Η διαδικτυακή αγοραλογία συνδέει τις δημιουργικές και τεχνικές πτυχές του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ιστοσελίδων ως μέσου προώθησης με στόχο τη διαφήμιση και τις πωλήσεις διαδικτυακά.

Επίσης αναφέρεται και στην τοποθέτηση προϊόντων και υπηρεσιών στις μηχανές αναζήτησης ως Search Engine Marketing (SEM) , Search Engine Optimization (SEO), διαφημίσεις σε banner σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες, e-mail marketing, κινητή διαφήμιση, στρατηγικές και Web 2.0.


Στην αγγλική γλώσσα ο όρος είναι επίσης γνωστός και ως web marketing, online marketing, webvertising ή e-marketing.


Εκτός από τις μηχανές αναζήτησης, στις μέρες μας πολύ σημαντικό εργαλείο προώθησης αποτελούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Twitter, Google+ κτλ, με πολύ ουσιαστικά αποτελέσματα αναφορικά με την γνωστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών.