Κατασκευες Ιστοσελιδων

Μπείτε γρήγορα και οικονομικά στον χώρο του Διαδικτύου και αποκτήστε νέους πελάτες.

 

Κατασκευες E-Shop

Προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από ένα πλήρες και εύχρηστο on- line κατάστημα.

 

Προωθηση Ιστοσελιδων

Με τη άριστη χρήση και γνώση SEO και AdWords η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται πάντα πρώτη.

 

Κατοχυρωση Domain name

Κατοχυρώστε εύκολα και γρήγορα το Domain σας και Web Hosting για κάθε Domain.

 

Web Hosting  

Επιλέξτε ένα από τα ποιο αξιόπιστα και οικονομικά πακέτα Web Hosting στην αγορά.

 

Κατασκευη Δικτυων Wi-Fi

Tο φαινόμενο hotspot ελεύθερης πρόσβασης βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη παγκοσμίως.

 

 

 

 

Portfolio Item
Golden Wave Events & Animation
Portfolio Item
Alexandra Pension Kastelorizo
Portfolio Item
Bespoke Travel Greece
Portfolio Item
Rhodes Wedding Services
Portfolio Item
Cosmosfurs.gr
Portfolio Item
Anastasia-hotel.com
Portfolio Item
Ag-austria.com
Portfolio Item
Gregorytravel.gr
Portfolio Item
Pitafan.gr
Portfolio Item
Kompoloishop.gr
Portfolio Item
Fashionfurs.com.gr
Portfolio Item
Kkr.gr

 

Πλεονεκτήματα Internet marketing

 

Το internet marketing ως έννοια θα το συναντήσουμε να αναφέρεται και ως online advertisement,  online marketing και ως e-marketing. Όλοι αυτοί οι όροι επί της ουσίας αναφέρονται στο διαδικτυακό μάρκετινγκ δηλαδή στην προώθηση των ιστοσελίδων, των υπηρεσιών, των eshop  ή γενικότερα της εταιρείας μας μέσα από το διαδίκτυο.

Παραδείγματα και εφαρμογή του online advertising συναντάμε καθημερινά στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης, σε σελίδες, forums και blogs που χρησιμοποιούν banners και επί πληρωμή “έμμεσα” διαφηστικά άρθρα και βεβαίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Facebook στο οποίο εμπεριέχονται αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι προώθησης και διαδικυακής διαφήμισης.

Ιστορικά και μόνο χρήσιμο είναι να αναφέρουμε πως το internet marketing ξεκίνησε το 1994 όταν και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το πρώτο διαφημιστικό banner.

Είναι γεγονός πως εμπεριέχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το παραδοσιακό μάρκετινγκ, όπως θα δούμε και παρακάτω, και καλό θα ήταν να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως σε σύγκριση με το παραδοσιακό μαρκετινγκ δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Η ανάλυση και η εφαρμογή του απαιτεί ειδικές γνώσεις. Έτσι, σε αυτό το σημείο είναι χρήσιμο να διαχωρίσουμε τις απλές παραδοσιακές διαφημιστικές εταιρείες από αυτές που διενεργούν και είναι πιστοποιημένες στο internet marketing.

Τα πλεονεκτήματα του internet marketing

Οι χρήστες του Διαδικτύου (internet) το 2011 έφθασαν τα 2.267.233.742 και ο αριθμός αυτός αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2015, αναλογικά ώς ένα βαθμό το ίδιο συμβαίνει και την Ελλάδα.

Έτσι ως ένα από τα πλεονεκτήματα του διαδικτυακού μαρκετινγκ θα μπορούσε να θεωρηθεί η μεγάλη άμεση απήχηση που μπορεί να φέρει  στην γνωστοποίηση της εμπορικής σας δραστηριότητας σε πάρα πολύ κόσμο, άμεσα, γρήγορα, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και το σημαντικότερο, πολύ πιο οικονομικά.

Σαν συγκριτικό παράδειγμα θα ήθελα να ανέρω πως ένας έμπορος ρούχων επικδιώκει να βρεί ένα μαγαζί σε όσο το δυνατόν πιο κεντρικό δρόμο της πόλης που διαμένει και αυτό γιατί έτσι η βιτρίνα του θα μπορεί να προσελκύσει περισσότερους δυνιτικούς πελάτες από το να το έκανε σε ένα μικρό και απομακρυσμένο δρόμο.

Αυτός αναλογικά είναι και ο λόγος του αυξημένου ενοικίου σε αυτές τις περιοχές. Επιπλέον, θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα ωραίο μαγαζί και μια πολύ αντιπροσωπευτική βιτρίνα έτσι ώστε να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

Ο ίδιος έμπορος αν κάνει eshop, προφανώς θα δαπανήσει πολύ λιγότερα χρήματα μια και που η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ασυγκρίτως πιο οικονομική από την κατασκευή του φυσικού καταστήματος. Δεν θα πρέπει να πληρώνει υπέρογγα ποσά σε ενοίκιο. Άρα ως εδώ η επένδυση έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριτικά.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι πως μπορεί να προσελκύσει πελάτες από όλοι την Ελλάδα ή και το εξωτερικό ακόμα που σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί ο αριθμός αυτός με το αριθμό των ανθρώπων που παιρνούν από τον πιο κεντρικό δρόμο της Ελλάδας και βεβαίως και του εξωτερικού.

Με την ίδια λογική εκτός από το παραπάνω παράδειγμα marketing που βασίζεται στην τοποθεσία του, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε συγκριτικά παραδείγματα για όλες τις μορφές παραδοσιακού μαρκετινγκ όπως διανομή φυλλαδίων, διαφημιστικές αφίσες, ραδιόφωνο, περιοδικά και τηλεόραση που σε σχέση πάντα με το αποτέλεσμα που προσφέρουν αναλογικά με το κόστος τους δεν μπορούν να προσεγγίσουν την αποτελεσματικότητα του internet marketing.

Τέλος εφαρμόζοντας με τον σωστό τρόπο το διαδικτυακό μάρκετινγκ έχουμε πρόσβαση σε πραγματικά στατιστικά στοιχεία από την κάθε μας ενέργεια που μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε τελικά τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε σχέση με το κόστος προώθησης.

Υπηρεσίες και τομείς του Internet Marketing

Παρακάτω αναφέρουμε συνοπτικά τους τύπους του internet marketing που προσφέρουμε.

 1.Display Advertising είναι η προσέλκυση πελατών μέσα από διαφημιστικά banners τόσο σε sites, blogs forums όσο και στο δίκτυο ιστοσελίδων των μηχανών αναζήτησης.


 2.Search Engine Marketing είναι η τοποθέτηση διαφημίσεων στα αποτελέσματα και στα συνεργαζόμενα sites των μηχανών αναζήτησης που πραγματικά αριθμούν αρκετές χιλιάδες και με πάρα πολύ επισκεμότητα.


 3.Social Media Μarketing είναι ο όρος που αναφέρεται στο σύνολο των προωθητικών ενεργειών που επιτυγχάνονται χρησιμοποιώντας τα social media π.χ. Facebook, Twitter και LinkedIn.


 4.Email Marketing είναι ο τομέας που αφορά την προώθηση του εμπορικού μας μηνύματος μέσα από την στοχευμένη αποστολή email.


 5.Referral Marketing είναι η μέθοδος προώθησης μέσα από παραπομπές.


 6.Affiliate Marketing αναφέρεται στην πώληση ή γενικότερη διαφήμιση μας μέσα από δίκτυο διαδικτυακών συνεργατών που αμοίβονται με βάση τα αποτελέσματα τους.


 7.Content Marketing αφορά την διαδικασία δημιουργίας προωθητικού περιεχομένου π.χ. άρθρα, press releases, με τόχο την προσέλκυση περισσότερων πελατών.


 8.Inbound marketing είναι η διαδικασία διανομής ενημερωτικού και χρήσιμου υλικού με στόχο την δημιουργία πελατών αλλά και την συντήρηση των υπαρχόντων π.χ. ένα δωρεάν e-book το πως να κάνεις internet marketing


 9.Video Marketing είναι η μέθοδος προσέλκυσης πελατών μέσα από την δημιουργία video.

 

 

Τι ειναι το responsive web design

 

Περισσότερα...

 

Διανομή δικτύου Wi-Fi 'Hotspots Areas'

 

Περισσότερα...

 

 

Ψάχνεται για εργαλεία που θα σας ξεχωρίσουν?
Η εταιρεία μας σας προσφέρει υπηρεσίες που συμπεριλαμβάνουν κατασκευή ιστοσελίδων, internet marketing, κατασευή e-shop, κατασκευή δικύων WiFi  και άλλα που μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ στην ενότητα Υπηρεσίες.
Σαν φανατικοί με την τεχνολογία, είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για νέες υποσχόμενες υπηρεσίες που θα δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας και μια πραγματική απόδοση για την επένδυση τους...