Η SmarteqPlus είναι μια εταιρία υπηρεσιών διαδικτύου και σύγχρονων εφαρμογών  τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο απο τον Απρίλιο του 2009 και έχει ως έδρα το νησί της Ρόδου.
Με επαγγελματικές λύσεις και μόνο γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα έχουμε υλοποιήσει ενα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων και τεχνολογικών εφαρμογών, πάντα με τα πιο σύγχρονα μέσα για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:
Κατασκευή Ιστοσελίδων και E-shop (Joomla, Wordpress, Magento, WooCommerce, VirtueMart, OsCommerce)
Συστήματα Ηλεκτρονικών κρατησεων (On-line booking engine) Για ξενοδοχεία (με υποστήριξη channel manager), Κτηματομεσιτικά γραφείαRental cars, Εταιρείες με λεωφορεία εκδρομών και ταξί.
Συστήματα Online παραγγελιών (On-line delivery system) Iστοσελίδες online παραγγελιοληψιών για καταστήματα εστίασης με απόκριση πραγματικού χρόνου (Δυνατότητα επέκτασεις και σε Application IOS-Android).
Φιλοξενια ιστοσελίδων και κατοχύρωση Domain Names (VPS Dedicated and Reseller Server σε αξιόπιστα data center σε Γερμανία και Αμερική με Cpanel σύστημα διαχείρισης περιεχομένου δωρεάν.
Ιnternet marketing και προώθηση ιστοσελίδων (SEO, Adwords and Social Media Promo).
Κατασκευή δικύων WiFi HotSpot (Public or Secure mesh networks για κάλυψη μεγάλου αριθμού χρηστών).
Τοποθέτηση Καμερών και  Συστημάτων συναγερμού (Μελέτη, εγκατάσταση και τοποθέτηση, με απομακρυσμένο έλεγχο όλων τον εφαρμογών).


Σαν φανατικοί με την τεχνολογία, είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για νέες υποσχόμενες υπηρεσίες που θα δώσουν το συντριπτικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας για μια πραγματική απόδοση της επένδυσης τους.

 

Συστήματα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων

Συστήματα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων

Συστήματα ηλεκτρονικών κρατησεων (Online Booking page) για:

Ξενοδοχεία (με υποστήριξη channel manager).

Κτηματομεσιτικά γραφεία και υπηρεσίες ενοικίασης βιλών και κατοικιών.

Εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων (Rental cars).

Εταιρείες με λεωφορεία εκδρομών και ταξί.

Περισσότερα

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μπείτε γρήγορα και οικονομικά στον χώρο του Διαδικτύου και αποκτήστε νέους πελάτες. Έχουμε μια λύση για όλα τα budget! Μπορούμε να αναλάβουμε από μικρές προσωπικές ιστοσελίδες μέχρι μεγάλες ιστοσελίδες οργανισμών ή επιχειρήσεων.

Φροντίζουμε η επαγγελματική σας ιστοσελίδα να ξεχωρίσει στο internet γιατί σκεφτόμαστε σαν τους πελάτες μας, και μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα.

Περισσότερα

Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή E-Shop

Προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από ένα πλήρες και εύχρηστο on- line κατάστημα!

O κόσμος πλέον ψάχνει και αγοράζει προϊόντα μέσα από eshop ιστοσελίδες (γνωστά και ως ηλεκτρονικά καταστήματα) στο διαδίκτυο. Σας δίνουμε έξυπνες λύσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο για ένα eshop κερδοφόρο και αποτελεσματικό.

Περισσότερα

Δίκτυα WiFi Hotspot

Δίκτυα WiFi Hotspot

Tο φαινόμενο WiFi hotspot ελεύθερης πρόσβασης στο ίντερνετ βρίσκεται σε ραγδέα συνεχή εξέλιξη παγκοσμίως! To Wi-fi hotspot βρίσκεται πλέον παντού(καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πλατείες, λιμένες, κτλ), και σας επιτρέπει να συνδέεσται ασύρματα στο διαδίκτυο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και την συντήρηση δικτύων WiFi για είσοδο μεγάλη ποσότητα χρηστών σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Περισσότερα

SEO & Internet Marketing

SEO & Internet Marketing

Με άριστη χρήση και γνώση SEO και AdWords η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται πάντα πρώτη! Είναι βασικό η σελίδα της κάθε επιχείρησης να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Με την προώθηση ιστοσελίδων βγάζουμε τo site σας μπροστά στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης με στοχευμένες λέξεις κλειδιά, εχετε αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα και στις πωλήσεις σας.

Περισσότερα

Web Hosting & Domain names

Web Hosting & Domain names

Επιλέξτε ένα από τα ποιο αξιόπιστα και οικονομικά πακέτα Web Hosting που σας προσφέρουμε για φιλοξενία Ιστοσελίδων.

Επίσεις κατοχυρώστε εύκολα και γρήγορα το Domain name σας και ξεκινήστε την διαδικτυακή σας παρουσιάση! Για να κατοχυρώσετε το domain της επιλογής σας θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του και εφόσον είναι διαθέσιμο να το κατοχυρώσετε.

Περισσότερα

Συστήματα Online Παραγγελιών

Συστήματα Online Παραγγελιών

Κατασκευή ιστοσελίδας online παραγγελιών (Delivery & Take Away) για καταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες διανομής κατ οίκον, παραλαβή απο το κατάστημα, ηλεκτρονικές κρατήσεις τραπεζιών και προετοιμασία φαγητού για παράδοση/παραλαβή σε άλλη ωρα .

Με αποδοχή/απόρριψη παραγγελίας και απάντησης σε πραγματικό χρόνο για την ώρα παράδοσης ανάμεσα σε κατάστημα και πελάτη.

(Δυνατότητα επέκτασεις και σε Application IOS-Android).

Περισσότερα

Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Είναι δεδομένω ότι η ασφάλεια ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου είναι πολυ σημαντική και δυστυχώς πλήττετε σε μεγαλύτερο βαθμό τα τελευτέα χρόνια λόγω της κρίσης. Η εταιρεια μας αναλαμβανει την εγκατάσταση και την τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού, τοποθέτηση καμερών και συστήματα πυρανίχνευσης πάντα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Με δυνατότητα πολλαπλών σημείων ειδοποίησης σε περίπτωση συναγερμού και εύκολη διαχείριση και προβολή (καμερών και αλάρμ) μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη

Η εταιρία μας σας προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε ολα τα δικτυακά προιόντα που σας παρέχει, αλλα αναλαμβάνει και την τεχνική υποστήριξη της υπάρχουσας εγκατάστασης που ήδη διαθέτετε.

Περισσότερα

Η σωστή αξιοποίηση του internet για την επιχείρηση σας χρειάζεται και τα σωστά εργαλεία.
Η SmarteqPlus χρησιμοποιεί πάντα τα πιο σύγχρονα εργαλεία και βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση για νέες τεχνολογικές εφαρμογές που θα δώσουν σε εμάς και τους πελάτες μας το πλεονέκτιμα για μια σωστή και αποδοτική παρουσίαση στο χώρου του διαδικτύου.
Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ικανοποιώντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες σας για προβολή και προώθηση στο διαδίκτυο όπως και την κατασκεύη και την συντήρηση του δικτύου WiFi της επιχείριση σας με μια ευρύ γκάμα απο προιόντα και υπηρεσίες.

 

 

 

 

Σήμερα η ύπαρξη ασύρματου δικτύου Wi-Fi στο σπίτι δεν είναι πολυτέλεια αλλά «αναγκαιότητα» μιας και όλο και περισσότερες συσκευές μπορούν να συνδεθούν ασύρματα μεταξύ τους και με το Internet. Μάλιστα οι κατασκευαστές προτάσσουν το γεγονός ότι τα μηχανήματα τους έχουν την δυνατότητα «να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα χωρίς καλώδια».

 

Είναι όμως δεδομένη η σύνδεση Wi-Fi όπως το αναφέρουν ή το ασύρματο οικιακό δίκτυο θέλει φροντίδα για να αποδώσει σωστά; Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις συμβαίνει το δεύτερο μιας και το δίκτυο Wi-Fi δεν φτάνει ούτε κατά διάνοια την αξιοπιστία ενός ενσύρματου δικτύου Ethernet. Υπάρχουν όμως κάποια βασικά σημεία τα οποία αν προσεχτούν μπορούν να οδηγήσουν σε πιο απροβλημάτιστες υλοποιήσεις.

1) Υπάρχουν δύο τύποι σύνδεσης μεταξύ συσκευών που υποστηρίζουν δικτύωση Wi-Fi: ad-hoc και infrastructure. Στην πρώτη δύο συσκευές συνδέονται απευθείας μεταξύ τους και ανταλλάσσουν δεδομένα όπως για παράδειγμα δύο PSP. Η λειτουργικότητα αυτής της σύνδεσης είναι περιορισμένη και προορίζεται για συγκεκριμένες «πρόχειρες» εργασίες.
Στην δεύτερη περίπτωση ένα εξειδικευμένο μηχάνημα παίζει τον ρόλο του Access Point, αναλαμβάνοντας την οργάνωση και τις συνδέσεις του ασύρματου δικτύου. Κάθε συσκευή δεν συνδέεται απευθείας με την άλλη αλλά μέσω του access point. To access point μπορεί να είναι αυτόνομη συσκευή ή ενσωματωμένο λειτουργικό κομμάτι ενός ασύρματου router ή ενός gateway. Αυτή η τελευταία μορφή «όλα-σε-ένα» μάλιστα είναι και η πιο διαδεδομένη μιας και συχνά η εταιρεία που παρέχει το Internet προσφέρει μαζί με το πακέτο και ασύρματο ρούτερ. Βέβαια, και αυτό είναι αναμενόμενο, οι δυνατότητες αυτού του βασικού μηχανήματος της προσφοράς απέχουν από τις δυνατότητες των πιο προχωρημένων μοντέλων που κυκλοφορούν. Ειδική περίπτωση αποτελεί και το λεγόμενο Wi-Fi Direct που βρίσκουμε στα smartphone μιας και εδώ ένα από τα μηχανήματα αναλαμβάνει να παίξει τον ρόλο ενός βασικού access point.

2)  Χρησιμοποιήστε την σωστή τεχνολογία στην ασύρματη δικτύωση.Αρχικά το δίκτυο Wi-Fi ακολουθούσε την προδιαγραφή ΙΕΕΕ 802.11b με μέγιστη ονομαστική ταχύτητα 11 Mbps. Μετά ήλθε το IEEE 802.11g με ταχύτητα 54 Mbps και πραγματική διαμεταγωγή στην περιοχή των 20 Mbit/sec. Αυτό είναι και το σύνηθες στα προσιτά ασύρματα ρούτερ. Σήμερα όμως το στάνταρτ είναι το IEEE 802.11n με ταχύτητα 300 Mbps (πραγματική γύρω στα 40 Mbit/sec) το οποίο μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να περάσει ακόμα και σήμα βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Ακόμα πιο ψηλά υπάρχουν τα μηχανήματα dual band τα οποία χρησιμοποιώντας όχι μόνο την καθιερωμένη περιοχή συχνοτήτων των 2,4 GHz αλλά και αυτήν των 5 GHz αυξάνουν την ονομαστική ταχύτητα στα 450 Mbps. Τέλος, μέσα στο 2012 θα δούμε και τις πρώτες υλοποιήσεις του νέου επερχόμενου IEEE 802.11ac του επονομαζόμενου και Gigabit Wi-Fi.
Αποφύγετε την σύνδεση και χρήση παλαιοτέρων συσκευών κατά ΙΕΕΕ 802.11b. Θα μειώσουν την ταχύτητα όλου του δικτύου Wi-Fi. Αν δεν σας ενδιαφέρει μόνο το Internet και θέλετε να stream-άρετε βίντεο και μάλιστα ματρόσκες Hi-Def, διαθέστε τα χρήματα για ένα σοβαρό access point IEEE 802.11n.

3) Τοποθετήστε το access point στο σωστό σημείο.Ναι, πολλές φορές το ασύρματο ρούτερ πρέπει να μπει εκεί που τελειώνει η τηλεφωνική παροχή αλλά μήπως αλλάζοντας του θέση θα λυθούν πολλά προβλήματα; Υπάρχουν κάποιοι εμπειρικοί κανόνες που θα σας βοηθήσουν:
Ι. Το δίκτυο Wi-Fi δεν περνάει τοίχους τριών δωματίων. Σύμφωνα με τα υλικά κατασκευής των σπιτιών στην Ελλάδα, αν το access point είναι ένα άκρο του σπιτιού και το media player στο άλλο άκρο και παρεμβάλλονται μεταξύ τους τρία δωμάτια θα επικοινωνήσετε με μεγάλη δυσκολία. Μην παραξενεύεστε που δεν είναι δυνατή η ροή βίντεο ή ακόμα και μουσικής.
ΙΙ. το ασύρματο δίκτυο δεν ανεβοκατεβαίνει ορόφους. Αν είστε από τους τυχερούς (-άτυχους στην συγκεκριμένη περίπτωση) να ζείτε σε μεζονέτα, μην παραξενεύεστε γιατί «δεν πιάνει επάνω». Απλά προσθέστε access point σε κάθε όροφο.

4) Αποφύγετε τις παρεμβολές.Μπορεί να μην είμαστε και η πιο εξελιγμένη τεχνολογικά χώρα αλλά αν ψάξετε στο σπίτι σας θα βρείτε εύκολα πέντε με οκτώ δίκτυα Wi-Fi . Φυσικά αφορούν τα δίκτυα των γειτόνων τα οποία όλα μαζί μοιράζονται 13 συγκεκριμένα κανάλια επικοινωνίας. Αν το δικό σας δίκτυο Wi-Fi εκπέμπει στο ίδιο ή σε κοντινό κανάλι με αυτό του γείτονα τότε η πραγματική ταχύτητα και των δύο δικτύων πέφτει δραματικά λόγω παρεμβολών. Το χειρότερο είναι ότι μόνο τρία κανάλια, τα 1, 6 και 11 δεν έχουν καθόλου παρεμβολές μεταξύ τους και γιαυτό απαντώνται σαν αρχικές ρυθμίσεις στα περισσότερα access point. Αν δεν βρείτε ευτυχία στα τρία προαναφερόμενα κανάλια, σαν δεύτερη λύση δοκιμάστε τα ενδιάμεσα κανάλια 4 και 8 που ναι μεν έχουν παρεμβολές με τα 1, 6 και 11 αλλά μικρές. Υπάρχουν εφαρμογές που σας δείχνουν σε ποιά κανάλια εκπέμπουν οι γείτονες (και εσείς φυσικά) για να τα αποφύγετε αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του access point. Για παράδειγμα μία τέτοια εφαρμογή σε smartphone Android είναι το Wifi Analyzer. Τα δίκτυα ΙΕΕΕ802.11n εκπέμπουν σε δύο κανάλια ταυτόχρονα οπότε η αναζήτηση ελεύθερων καναλιών δυσκολεύει σε αστικά περιβάλλοντα.

Τεχνολογία ασύρματης δικτύωσης για το 2014.