Η SmarteqPlus είναι μια εταιρία υπηρεσιών διαδικτύου και σύγχρονων εφαρμογών  τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο απο τον Απρίλιο του 2009 και έχει ως έδρα το νησί της Ρόδου.
Με επαγγελματικές λύσεις και μόνο γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα έχουμε υλοποιήσει ενα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων και τεχνολογικών εφαρμογών, πάντα με τα πιο σύγχρονα μέσα για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:
Κατασκευή Ιστοσελίδων και E-shop (Joomla, Wordpress, Magento, WooCommerce, VirtueMart, OsCommerce)
Συστήματα Ηλεκτρονικών κρατησεων (On-line booking engine) Για ξενοδοχεία (με υποστήριξη channel manager), Κτηματομεσιτικά γραφείαRental cars, Εταιρείες με λεωφορεία εκδρομών και ταξί.
Συστήματα Online παραγγελιών (On-line delivery system) Iστοσελίδες online παραγγελιοληψιών για καταστήματα εστίασης με απόκριση πραγματικού χρόνου (Δυνατότητα επέκτασεις και σε Application IOS-Android).
Φιλοξενια ιστοσελίδων και κατοχύρωση Domain Names (VPS Dedicated and Reseller Server σε αξιόπιστα data center σε Γερμανία και Αμερική με Cpanel σύστημα διαχείρισης περιεχομένου δωρεάν.
Ιnternet marketing και προώθηση ιστοσελίδων (SEO, Adwords and Social Media Promo).
Κατασκευή δικύων WiFi HotSpot (Public or Secure mesh networks για κάλυψη μεγάλου αριθμού χρηστών).
Τοποθέτηση Καμερών και  Συστημάτων συναγερμού (Μελέτη, εγκατάσταση και τοποθέτηση, με απομακρυσμένο έλεγχο όλων τον εφαρμογών).


Σαν φανατικοί με την τεχνολογία, είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για νέες υποσχόμενες υπηρεσίες που θα δώσουν το συντριπτικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας για μια πραγματική απόδοση της επένδυσης τους.

 

Συστήματα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων

Συστήματα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων

Συστήματα ηλεκτρονικών κρατησεων (Online Booking page) για:

Ξενοδοχεία (με υποστήριξη channel manager).

Κτηματομεσιτικά γραφεία και υπηρεσίες ενοικίασης βιλών και κατοικιών.

Εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων (Rental cars).

Εταιρείες με λεωφορεία εκδρομών και ταξί.

Περισσότερα

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μπείτε γρήγορα και οικονομικά στον χώρο του Διαδικτύου και αποκτήστε νέους πελάτες. Έχουμε μια λύση για όλα τα budget! Μπορούμε να αναλάβουμε από μικρές προσωπικές ιστοσελίδες μέχρι μεγάλες ιστοσελίδες οργανισμών ή επιχειρήσεων.

Φροντίζουμε η επαγγελματική σας ιστοσελίδα να ξεχωρίσει στο internet γιατί σκεφτόμαστε σαν τους πελάτες μας, και μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα.

Περισσότερα

Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή E-Shop

Προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από ένα πλήρες και εύχρηστο on- line κατάστημα!

O κόσμος πλέον ψάχνει και αγοράζει προϊόντα μέσα από eshop ιστοσελίδες (γνωστά και ως ηλεκτρονικά καταστήματα) στο διαδίκτυο. Σας δίνουμε έξυπνες λύσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο για ένα eshop κερδοφόρο και αποτελεσματικό.

Περισσότερα

Δίκτυα WiFi Hotspot

Δίκτυα WiFi Hotspot

Tο φαινόμενο WiFi hotspot ελεύθερης πρόσβασης στο ίντερνετ βρίσκεται σε ραγδέα συνεχή εξέλιξη παγκοσμίως! To Wi-fi hotspot βρίσκεται πλέον παντού(καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πλατείες, λιμένες, κτλ), και σας επιτρέπει να συνδέεσται ασύρματα στο διαδίκτυο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και την συντήρηση δικτύων WiFi για είσοδο μεγάλη ποσότητα χρηστών σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Περισσότερα

SEO & Internet Marketing

SEO & Internet Marketing

Με άριστη χρήση και γνώση SEO και AdWords η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται πάντα πρώτη! Είναι βασικό η σελίδα της κάθε επιχείρησης να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Με την προώθηση ιστοσελίδων βγάζουμε τo site σας μπροστά στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης με στοχευμένες λέξεις κλειδιά, εχετε αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα και στις πωλήσεις σας.

Περισσότερα

Web Hosting & Domain names

Web Hosting & Domain names

Επιλέξτε ένα από τα ποιο αξιόπιστα και οικονομικά πακέτα Web Hosting που σας προσφέρουμε για φιλοξενία Ιστοσελίδων.

Επίσεις κατοχυρώστε εύκολα και γρήγορα το Domain name σας και ξεκινήστε την διαδικτυακή σας παρουσιάση! Για να κατοχυρώσετε το domain της επιλογής σας θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του και εφόσον είναι διαθέσιμο να το κατοχυρώσετε.

Περισσότερα

Συστήματα Online Παραγγελιών

Συστήματα Online Παραγγελιών

Κατασκευή ιστοσελίδας online παραγγελιών (Delivery & Take Away) για καταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες διανομής κατ οίκον, παραλαβή απο το κατάστημα, ηλεκτρονικές κρατήσεις τραπεζιών και προετοιμασία φαγητού για παράδοση/παραλαβή σε άλλη ωρα .

Με αποδοχή/απόρριψη παραγγελίας και απάντησης σε πραγματικό χρόνο για την ώρα παράδοσης ανάμεσα σε κατάστημα και πελάτη.

(Δυνατότητα επέκτασεις και σε Application IOS-Android).

Περισσότερα

Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Είναι δεδομένω ότι η ασφάλεια ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου είναι πολυ σημαντική και δυστυχώς πλήττετε σε μεγαλύτερο βαθμό τα τελευτέα χρόνια λόγω της κρίσης. Η εταιρεια μας αναλαμβανει την εγκατάσταση και την τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού, τοποθέτηση καμερών και συστήματα πυρανίχνευσης πάντα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Με δυνατότητα πολλαπλών σημείων ειδοποίησης σε περίπτωση συναγερμού και εύκολη διαχείριση και προβολή (καμερών και αλάρμ) μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη

Η εταιρία μας σας προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε ολα τα δικτυακά προιόντα που σας παρέχει, αλλα αναλαμβάνει και την τεχνική υποστήριξη της υπάρχουσας εγκατάστασης που ήδη διαθέτετε.

Περισσότερα

Η σωστή αξιοποίηση του internet για την επιχείρηση σας χρειάζεται και τα σωστά εργαλεία.
Η SmarteqPlus χρησιμοποιεί πάντα τα πιο σύγχρονα εργαλεία και βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση για νέες τεχνολογικές εφαρμογές που θα δώσουν σε εμάς και τους πελάτες μας το πλεονέκτιμα για μια σωστή και αποδοτική παρουσίαση στο χώρου του διαδικτύου.
Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ικανοποιώντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες σας για προβολή και προώθηση στο διαδίκτυο όπως και την κατασκεύη και την συντήρηση του δικτύου WiFi της επιχείριση σας με μια ευρύ γκάμα απο προιόντα και υπηρεσίες.

 

 

 

 

Το internet marketing ως έννοια θα το συναντήσουμε να αναφέρεται και ως online advertisement,  online marketing και ως e-marketing. Όλοι αυτοί οι όροι επί της ουσίας αναφέρονται στο διαδικτυακό μάρκετινγκ δηλαδή στην προώθηση των ιστοσελίδων, των υπηρεσιών, των eshop  ή γενικότερα της εταιρείας μας μέσα από το διαδίκτυο.

 

Παραδείγματα και εφαρμογή του online advertising συναντάμε καθημερινά στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης, σε σελίδες, forums και blogs που χρησιμοποιούν banners και επί πληρωμή “έμμεσα” διαφηστικά άρθρα και βεβαίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Facebook στο οποίο εμπεριέχονται αρκετοί και διαφορετικοί τρόποι προώθησης και διαδικυακής διαφήμισης.

Ιστορικά και μόνο χρήσιμο είναι να αναφέρουμε πως το internet marketing ξεκίνησε το 1994 όταν και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το πρώτο διαφημιστικό banner.

Είναι γεγονός πως εμπεριέχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το παραδοσιακό μάρκετινγκ, όπως θα δούμε και παρακάτω, και καλό θα ήταν να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως σε σύγκριση με το παραδοσιακό μαρκετινγκ δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Η ανάλυση και η εφαρμογή του απαιτεί ειδικές γνώσεις. Έτσι, σε αυτό το σημείο είναι χρήσιμο να διαχωρίσουμε τις απλές παραδοσιακές διαφημιστικές εταιρείες από αυτές που διενεργούν και είναι πιστοποιημένες στο internet marketing.

Τα πλεονεκτήματα του internet marketing

Οι χρήστες του Διαδικτύου (internet) το 2011 έφθασαν τα 2.267.233.742 και ο αριθμός αυτός αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2015, αναλογικά ώς ένα βαθμό το ίδιο συμβαίνει και την Ελλάδα.

Έτσι ως ένα από τα πλεονεκτήματα του διαδικτυακού μαρκετινγκ θα μπορούσε να θεωρηθεί η μεγάλη άμεση απήχηση που μπορεί να φέρει  στην γνωστοποίηση της εμπορικής σας δραστηριότητας σε πάρα πολύ κόσμο, άμεσα, γρήγορα, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και το σημαντικότερο, πολύ πιο οικονομικά.

Σαν συγκριτικό παράδειγμα θα ήθελα να ανέρω πως ένας έμπορος ρούχων επικδιώκει να βρεί ένα μαγαζί σε όσο το δυνατόν πιο κεντρικό δρόμο της πόλης που διαμένει και αυτό γιατί έτσι η βιτρίνα του θα μπορεί να προσελκύσει περισσότερους δυνιτικούς πελάτες από το να το έκανε σε ένα μικρό και απομακρυσμένο δρόμο.

Αυτός αναλογικά είναι και ο λόγος του αυξημένου ενοικίου σε αυτές τις περιοχές. Επιπλέον, θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα ωραίο μαγαζί και μια πολύ αντιπροσωπευτική βιτρίνα έτσι ώστε να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

Ο ίδιος έμπορος αν κάνει eshop, προφανώς θα δαπανήσει πολύ λιγότερα χρήματα μια και που η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ασυγκρίτως πιο οικονομική από την κατασκευή του φυσικού καταστήματος. Δεν θα πρέπει να πληρώνει υπέρογγα ποσά σε ενοίκιο. Άρα ως εδώ η επένδυση έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριτικά.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι πως μπορεί να προσελκύσει πελάτες από όλοι την Ελλάδα ή και το εξωτερικό ακόμα που σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί ο αριθμός αυτός με το αριθμό των ανθρώπων που παιρνούν από τον πιο κεντρικό δρόμο της Ελλάδας και βεβαίως και του εξωτερικού.

Με την ίδια λογική εκτός από το παραπάνω παράδειγμα marketing που βασίζεται στην τοποθεσία του, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε συγκριτικά παραδείγματα για όλες τις μορφές παραδοσιακού μαρκετινγκ όπως διανομή φυλλαδίων, διαφημιστικές αφίσες, ραδιόφωνο, περιοδικά και τηλεόραση που σε σχέση πάντα με το αποτέλεσμα που προσφέρουν αναλογικά με το κόστος τους δεν μπορούν να προσεγγίσουν την αποτελεσματικότητα του internet marketing.

Τέλος εφαρμόζοντας με τον σωστό τρόπο το διαδικτυακό μάρκετινγκ έχουμε πρόσβαση σε πραγματικά στατιστικά στοιχεία από την κάθε μας ενέργεια που μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε τελικά τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε σχέση με το κόστος προώθησης.

Υπηρεσίες και τομείς του Internet Marketing

Παρακάτω αναφέρουμε συνοπτικά τους τύπους του internet marketing που προσφέρουμε.

 1.Display Advertising είναι η προσέλκυση πελατών μέσα από διαφημιστικά banners τόσο σε sites, blogs forums όσο και στο δίκτυο ιστοσελίδων των μηχανών αναζήτησης.


 2.Search Engine Marketing είναι η τοποθέτηση διαφημίσεων στα αποτελέσματα και στα συνεργαζόμενα sites των μηχανών αναζήτησης που πραγματικά αριθμούν αρκετές χιλιάδες και με πάρα πολύ επισκεμότητα.


 3.Social Media Μarketing είναι ο όρος που αναφέρεται στο σύνολο των προωθητικών ενεργειών που επιτυγχάνονται χρησιμοποιώντας τα social media π.χ. Facebook, Twitter και LinkedIn.


 4.Email Marketing είναι ο τομέας που αφορά την προώθηση του εμπορικού μας μηνύματος μέσα από την στοχευμένη αποστολή email.


 5.Referral Marketing είναι η μέθοδος προώθησης μέσα από παραπομπές.


 6.Affiliate Marketing αναφέρεται στην πώληση ή γενικότερη διαφήμιση μας μέσα από δίκτυο διαδικτυακών συνεργατών που αμοίβονται με βάση τα αποτελέσματα τους.


 7.Content Marketing αφορά την διαδικασία δημιουργίας προωθητικού περιεχομένου π.χ. άρθρα, press releases, με τόχο την προσέλκυση περισσότερων πελατών.


 8.Inbound marketing είναι η διαδικασία διανομής ενημερωτικού και χρήσιμου υλικού με στόχο την δημιουργία πελατών αλλά και την συντήρηση των υπαρχόντων π.χ. ένα δωρεάν e-book το πως να κάνεις internet marketing


 9.Video Marketing είναι η μέθοδος προσέλκυσης πελατών μέσα από την δημιουργία video.