Γνωρίστε την Smarteqplus Web & Wifi Solutions

Η Smarteqplus είναι μια επαγγελματική υπηρεσία web design. Με επαγγελματικές δημιουργίες ιστοσελίδων και εταιρικά σχέδια, έχουμε ήδη βοηθήσει πολλούς πελάτες να επιτύχουν World Wide Web. Προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις και ιδέες για την επιτυχία σας στο World Wide Web.

Ένας επαγγελματικό σχεδιασμό ιστοσελίδων προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, ως εκ τούτου, όλο και περισσότερες εταιρείες, από τις μεγάλες επιχειρήσεις να μικρών επιχειρηματιών επενδύουν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Διαδίκτυο. Με το Web Design της Smarteqplus, προσθέτετε διαρκή αξία για την εταιρεία σας.

Η Smarteqplus προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο: από μια πλήρες (επαν) εκκίνηση στο Διαδίκτυο μέχρι ανασχεδιασμό και τη συντήρηση των σημερινών site σας.

Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να αντανακλά την εταιρεία σας και τα προϊόντα σας τέλεια. Η Smarteqplus χτίζει τη νέα διαδικτυακή σας παρουσία που θα ταιριάζει με την υπάρχουσα εταιρική σας (λογότυπο, σήμα, κλπ.) ή μπορεί να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο εταιρικό σχεδιασμό.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας. Φτιάχνουμε για εσάς ένα καλαίσθητο μοναδικό template σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα και εικαστικά γούστα.
Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας απευθύνεται σε μεσαίες, μεγάλες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους θέλουν μια δυναμική προβολή στο διαδίκτυο. Παρέχει την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης της ιστοσελίδας από την ίδια την επιχείρηση, είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και μπορεί να επεκταθεί από εμάς σε e-shop εάν συμφωνηθεί.
Είναι βασικό η σελίδα της κάθε επιχείρησης να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με συγκεκριμένες τεχνικές. Με τους πελάτες μας κτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Το Web Designs της Smarteqplus ανοίγει την πόρτα στον κόσμο των ψηφιακών μέσων, έτσι ώστε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων, τον εταιρικό σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

 Ανάπτυξη ασύρματων ευρυζωνικών δικτύων 'WiFi HotSpot'

 Το wifi*(wireless fidelity) είναι μια σειρά τεχνολογικών προδιαγραφών για ασύρματη επικοινωνία των υπολογιστών ενός δικτύου. Το Hotspot είναι ένα ασύρματο σημείο πρόσβασης στο internet. Στην πραγματικότητα, δεν είναι απλώς ένα σημείο, αλλά μία περιοχή (καφετέρια, ξενοδοχείο, εστιατόριο, πλατεία, λιμένας, κτλ), που επιτρέπει να συνδέεσαι ασύρματα στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή (laptop), υπολογιστή χειρός (palmtop, PDA), φορητή παιχνιδομηχανή, και ορισμένα κινητά τηλέφωνα.

 Η εταιρία μας σας προσφέρει λυσεις για την επέκταση του σήματος Wi-fi σε μικρά οικιακά δίκτυα, αλλά και την κατασκευή δικτύων αναμετάδοσης και κάλυψεις μεγαλύτερης εμβέλειας 'Wi-fi hotspot' που βρίσκεται πλέον σε κάθε τοποθεσία (καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πλατείες, λιμένες, κτλ), και επιτρέπει να συνδέεται ασύρματα ο κάθε χρήστης στο διαδίκτυο 'Internet'. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε για πακέτα και τις λύσεις που αρμόζουν σε κατασκευή νέου δικτύου αλλα και επέκταση και αναβάθμιση του ήδη υπαρχοντός.

 

 Εάν τα παραπάνω ενδιαφέρουν εσάς και την επιχείρησή σας, επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Φιλερήμου 37 Καρακόνερο 85100 Ρόδος

+30 22410 37864  M.: +30 6974 732 673  M.: +30 6989 959 930

info@smarteqplus.org