Κατασκευές Ιστοσελίδων

Μπείτε γρήγορα και οικονομικά στον χώρο του Διαδικτύου και αποκτήστε νέους πελάτες.Έχουμε μια λύση για όλα τα budget, μπορούμε να αναλάβουμε από μικρές προσωπικές ιστοσελίδες μέχρι μεγάλες ιστοσελίδες οργανισμών ή επιχειρήσεων.Φροντίζουμε η επαγγελματική σας ιστοσελίδα να ξεχωρίσει στο internet γιατί σκεφτόμαστε σαν τους πελάτες μας, και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η ιστοσελίδα σας θα βγαίνει στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων στη Google.

Κατασκευές E-Shop 

Προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από ένα πλήρες και εύχρηστο on- line κατάστημα.κόσμος πλέον αγοράζει προϊόντα μέσα από eshop ιστοσελίδες ( γνωστά και ως ηλεκτρονικά καταστήματα ) στο διαδίκτυο.Σας δίνουμε έξυπνες λύσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο για ένα eshop κερδοφόρο και αποτελεσματικό, πάντα στην πιο οικονομική τιμή κατασκευής..Κατασκευή eshop και αποκτείστε το πιο δυναμικό online κατάστημα που θα σας κάνει να χαμογελάτε από τα κέρδη!

Προώθηση Ιστοσέλιδων

Με τη άριστη χρήση και γνώση SEO και AdWords η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται πάντα πρώτη.Είναι βασικό η σελίδα της κάθε επιχείρησης να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.Με την προώθηση ιστοσελίδων βγάζουμε τo site σας μπροστά στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης.Έχετε αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα και στις πωλήσεις σας, γιατί σας βρίσκουν ποιο εύκολα όταν ψάχνουν στο internet για προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησής σας.

Κατοχύρωση Domain name

Κατοχυρώστε εύκολα και γρήγορα το Domain name σας και ξεκινήστε την διαδικτυακή σας παρουσιάση. Είναι ένα όνομα-διεύθυνση που έχει τη μορφή www.onoma.'gr' 'com' κ.α. και μας παραπέμπει σε κάποιον δικτυακό τόπο (Web site). Το domain name μπορεί να θεωρηθεί ως η διεύθυνσή μας στο Internet, όπου μπορούν να μας βρει κάποιος, αλλά είναι και κάτι σαν την online ταυτότητά μας.
Ένα όνομα χώρου είναι ένα και μοναδικό όνομα για τον δικτυακό σας ιστότοπο.

 

Web Hosting  

Επιλέξτε ένα από τα ποιο αξιόπιστα και οικονομικά πακέτα Web Hosting στην αγορά.Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε τελευταίας τεχνολογίας ισχυρούς servers, με αδιάκοπη λειτουργία και 24άωρη υποστήριξη. H Smarteqplus προσφέρει την απόλυτη ποιότητα στη φιλοξενία ιστοσελίδων, για ιστοσελίδες γρήγορες με εξασφαλισμένα αντίγραφα ασφαλείας.Αν δε μείνετε ικανοποιημένοι από τo hosting μας εντός 30 ημερών, σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας! Επειδή όμως θα μας αγαπήσετε μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναβαθμίσετε το πακέτο σας!

 

Κατασκευή Δικτύων Wi-Fi

Tο φαινόμενο hotspot ελεύθερης πρόσβασης βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη παγκοσμίως.To Wi-fi hotspot βρίσκεται πλέον σε κάθε τοποθεσία (καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πλατείες, λιμένες, κτλ), και σας επιτρέπει να συνδέεσται ασύρματα στο διαδίκτυο,χρησιμοποιώντας το φορητό σας υπολογιστή υπολογιστή χειρός (PDA), φορητή παιχνιδομηχανή, και κινητά τηλέφωνα. Η εταιρία μας σας προσφέρει λυσεις για την επέκταση του σήματος Wi-fi σε μικρά οικιακά δίκτυα,αλλά και την κατασκευή δικτύων αναμετάδοσης και κάλυψεις μεγαλύτερης εμβέλειας 'Wi-fi hotspot'.