Η εταιρική ταυτότητα είναι το «προφίλ» της επιχείρησης. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από το λογότυπο, δημιουργεί την «επιχειρηματική κουλτούρα», την «εταιρική προσωπικότητα», τις αξίες που δημιουργούνται και ορίζουν την επιχείρηση είναι ως προς τους συνεργάτες της, προς τους υπάρχοντες ή δυνητικούς πελάτες της, προς το ευρύ κοινό ακόμα και ως προς τους ανταγωνιστές της.

 To γραφιστικό μας τμήμα μπορεί να αναλάβει το σχεδιασμό διάφορων λογοτύπων που μπορεί να χρειαστείτε ή της εταιρικής ταυτότητας σας (κάρτες, διαφημιστικά κτλ). Δουλεύουμε εξ' ολοκλήρου σε Adobe Photoshop CS6, Adobe Illustrator CS6, Adobe Flash CS6 και CorelDraw για να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τα πιο σύγχρονα μέσα.

Σχεδιάζουμε με κύριο γνώμονα να μεταδώσουμε τα μηνύματα της επιχείρησής σας με σαφήνεια, μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα, με τρόπο που δημιουργεί αρμονία με το αντικείμενο της επιχείρησης σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Σχεδιάζουμε έντυπα ώστε αρχικώς να προκαλούν την προσοχή και στην συνέχεια να περνάνε το μήνυμα με σαφήνεια ώστε να μένει εύκολα στην μνήμη του κοινού.

Μερικές από τις γραφιστικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

- Λογότυπα
- Banners
- Flash animations
- Gif animations
- Επεξεργασία/retouching εικόνων και φωτογραφιών
- Σχεδιασμός επαγγελματικών καρτών
- Σχεδιασμός διαφημιστικών
- Σχεδιασμός τιμοκαταλόγων/προσπέκτ
- Σχεδιασμός custom wallpapers για τους υπολογιστές της εταιρείας σας
- Σχεδιασμός αφισών
- Σχεδιασμός γραφιστικών ειδών

 

To γραφιστικό μας τμήμα μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη όσον αφορά την εταιρική σας ταυτότητα, και ότι έχει σχέση με έντυπο/διαφημιστικό υλικό.

 

* Για οποιαδήποτε απορία / διευκρίνιση ή για να πάρετε προσφορά για κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε, είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Printing

Προνομιακές τιμές εκτυπώσεων σε συνεργασία με σύγχρονα εκτυπωτικά κέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

 

 

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις!

 

Φιλερήμου 37 Καρακόνερο 85132 Ρόδος

+30 22410 37864  M.: +30 6989 959 930 M.: +30 6974 732 673

info@smarteqplus.org