Η Smarteqplus είναι μια εταιρία υπηρεσιών διαδικτύου και σύγχρονων εφαρμογών  τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο απο τον Απρίλιο του 2009 και έχει ως έδρα το νησί της Ρόδου.
Με επαγγελματικές λύσεις και μόνο γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα έχουμε υλοποιήσει ενα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων και τεχνολογικών εφαρμογών, πάντα με τα πιο σύγχρονα μέσα για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:
*Κατασκευή Ιστοσελίδων και E-shop (Joomla, Wordpress, Magento, WooCommerce, VirtueMart, OsCommerce)
*Συστήματα Ηλεκτρονικών κρατησεων (On-line booking engine) Για ξενοδοχεία (με υποστήριξη channel manager), Κτηματομεσιτικά γραφεία, Rental cars, Εταιρείες με λεωφορεία εκδρομών και ταξί.
*Συστήματα Online παραγγελιών (On-line delivery system) Iστοσελίδες online παραγγελιοληψιών για καταστήματα εστίασης με απόκριση πραγματικού χρόνου (Δυνατότητα επέκτασεις και σε Application IOS-Android).
*Φιλοξενια ιστοσελίδων και κατοχύρωση Domain Names (VPS Dedicated and Reseller Server in America & Germany *All packages support admin Cpanel for free).
*Ιnternet marketing και προώθηση ιστοσελίδων (SEO, Adwords and Social Media Promo).
*Κατασκευή δικύων WiFi HotSpot (Public or Secure mesh networks for big traffic).
*Τοποθέτηση Καμερών και  Συστημάτων συναγερμού (Μελέτη, εγκατάσταση ή τοποθέτηση, με απομακρυσμένο έλεγχο όλων τον εφαρμογών).

Κατασκεύες ιστοσελίδων και τεχνολογικών εφαρμογών.

Τα διαδικτυακά τεχνολογικά μέσα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για αυτό όλο και περισσότερες μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις επενδύουν στο χώρο του ίντερνετ με ραγδαίο ρυθμό (κατασκευή ιστοσελίδας, social media marketing & promo, διαδικτυακή προώθηση προϊόντων κλπ).

Η Smarteqplus προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο, από μια πλήρες εκκίνηση μέχρι και τον ανασχεδιασμό και τη συντήρηση των σημερινών υπάρχων εφαρμογών σας.

Η ιστοσελίδα όπως και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η εκάστοτε επιχείρηση θα πρέπει να αντανακλά την εταιρεία και τα προϊόντα της τέλεια. Η Smarteqplus χτίζει τη διαδικτυακή σας παρουσίαση που θα ταιριάζει με την εταιρική σας ταυτότητα (λογότυπο, σήμα, κλπ.) ή μπορεί να αναλάβει την δημιουργία νέας εταιρικής ταυτότητας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες που απαιτούνται απο την εκάστοτε επιχείρηση ή ιδιώτη.

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για την επιτυχία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Φτιάχνουμε για εσάς ένα καλαίσθητο μοναδικό template σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα και εικαστικά γούστα.
Παρέχει την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης της ιστοσελίδας από την ίδια την επιχείρηση (CMS), είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και μπορεί να επεκταθεί από εμάς σε e-shop εάν χρειαστεί στο μέλλον.
Είναι βασικό η σελίδα της κάθε επιχείρησης να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με συγκεκριμένες τεχνικές και μεθόδους.

Οι υπηρεσίες μας ανοίγουν την πόρτα στον κόσμο των ψηφιακών μέσων, για αυτό με τους πελάτες μας κτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

 Ανάπτυξη ασύρματων και ενσύρματων δικτύων 'WiFi HotSpot'.

 Το WiFi Hotspot είναι μια σειρά τεχνολογικών προδιαγραφών για ασύρματη επικοινωνία των υπολογιστών και τον κινητών τηλεφώνων σε ενα ασύρματο δίκτυο για πρόσβαση στο internet.

Η εταιρία μας σας προσφέρει λυσεις για κατασκευή και επέκταση του σήματος Wi-fi σε μικρά οικιακά δίκτυα, αλλά και την κατασκευή δικτύων αναμετάδοσης και κάλυψεις μεγάλης εμβέλειας 'Wi-fi hotspot' για μεγάλο αριθμού χρηστών (καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πλατείες, λιμένες, κτλ), και επιτρέπει να συνδέεται ασύρματα ο κάθε χρήστης στο διαδίκτυο 'Internet'.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε για πακέτα και τις λύσεις που αρμόζουν στις δικές σας ανάγκες για κατασκευή νέου δικτύου αλλα και επέκταση ή αναβάθμιση του ήδη υπαρχοντός σας.

 

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις!

 

Φιλερήμου 37 Καρακόνερο 85132 Ρόδος

+30 22410 37864  M.: +30 6989 959 930 M.: +30 6974 732 673

info@smarteqplus.org