Ένα e-shop δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα φυσικό κατάστημα. Η κατασκευή eshop θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό: να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αποτελεσματική κατασκευή eshop πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να έχετε την εκτιμώμενη αύξηση πωλήσεων.

Παλιά μια επιχείρηση είχε ελάχιστους ανταγωνιστές σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Πλέον οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι σύγχρονες και έτοιμες για να είναι ανταγωνιστικές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο κόσμος πλέον αγοράζει προϊόντα μέσα από eshop ιστοσελίδες ( γνωστά και ως ηλεκτρονικά καταστήματα ) στο διαδίκτυο.

Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα η επιχείρηση σας θα λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα 365 μέρες το χρόνο και θα προβάλλεται σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να είναι σύγχρονο, ασφαλές, γρήγορο και εύχρηστο ως πρός τον ιδιοκτήτη και τους επισκέπτες.
Η Smarteqplus εξειδικεύεται στην μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και φιλοξενία e-shop αναπτύσοντας e-shops (ηλεκτρονικά καταστήματα) όλων των ειδών, κλάδων και υπηρεσιών.Η μεθοδολογία της εταιρίας μας στην κατασκευή e-shops (ηλεκτρονικά καταστήματα) χαρακτηρίζεται από την απόλυτη πρωτοτυπία, υψηλή αισθητική, ευχρηστία και άριστη λειτουργικότητα για τον σχεδιασμό & την Κατασκευή Ε - shop ιστοσελίδων (Ηλεκτρονικών καταστημάτων).

Έχετε τον απόλυτο έλεγχο!

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια ειδική ιστοσελίδα με μενού διαχείρισης, δηλαδή μια εξειδικευμένη δυναμική ιστοσελίδα για προβολή και αγορά προϊόντων. Μπορείτε δηλαδή να συνδέεστε στην ιστοσελίδα σας να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να τροποποιήσετε προϊόντα, εύκολα και γρήγορα χωρίς να έχεται γνώση προγραμματισμού.Το κόστος κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop – ιστοσελίδας) εξαρτάται από τις δυνατότητες που θα θέλετε να έχει το ηλεκτρονικό κατάστημα σας και το κόστος συντήρησης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στην Smarteqplus ανέρχεται στα 90€ το χρόνο και περιλαμβάνει το όνομα χώρου και την φιλοξενία στην οποία συμπεριλαμβάνεται η τεχνική υποστήριξη καθώς και την συνεχή αναβάθμιση του μενού διαχείρισης για λόγους ασφαλείας.

Διαχείριση περιεχομένου (Content Management System)
Παρέχουμε στους διαχειριστές των Ε-shop (Ηλεκτρονικών καταστημάτων) που αναπτύσσονται από την εταιρία μας δυνατότητες online διαχείρισης (προσθήκη, τροποποίηση, διαγραφή) σε όλα τα πεδία της βάσης δεδομένων μέσω του συστήματος CMS. Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή online δαχείρισης με δυνατότητες παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατων - συνεργατών μας. Η εφαρμογή CMS λεiτουργεί ως διαδικτυακή εφαρμογή (web based User Interface) σε όλους τους διαδεδομένους browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer κλπ.) και είναι απόλυτα εύχρηστη προς τους διαχειριστές των Ε-shop (Ηλεκτρονικών καταστημάτων).

 

 

'SEO' για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Αν φτιάχνατε ένα καινούργιο κατάστημα θα το φτιάχνατε σε ένα μικρό μαγαζί σε κάποιο δρόμο που δεν περνάει κανείς; Τι διαφορά θα είχε στις πωλήσεις σας εάν ήταν τεράστιο το μαγαζί σας σε πολύ κεντρικό δρόμο και όλοι θα μπορούσαν να το βρουν εύκολα; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις εκφράζουν τον τρόπο που η εταιρία μας κατασκευάζει ηλεκτρονικά καταστήματα.

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης! Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων, δηλαδή αποτελεσμάτων χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα ώστε να βοηθά στην καλύτερη κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης είναι η συνάφεια (relevancy) μεταξύ του τίτλου, της περιγραφής, των λέξεων κλειδιών και του περιεχομένου της κάθε σελίδας.

Βασικό ρόλο, παίζει ο τίτλος κάθε σελίδας. Θα πρέπει να περιλαμβάνει όσο το δυνατό περισσότερες από τις λέξεις-κλειδιά που έχουν καθοριστεί, αλλά ο τίτλος καλό είναι να παραμένει μικρότερος από δώδεκα λέξεις.
Η χρήση των λέξεων-κλειδιών είναι ζωτικής σημασίας για την επισήμανση ενός ιστοτόπου από τις μηχανές αναζήτησης. Αν στον ιστοτόπο περιλαμβάνονται περισσότερες από μια σελίδες, οι λέξεις-κλειδιά πρέπει να εμφανίζονται σε όλες. Βασικός παράγοντας, επίσης, είναι οι λέξεις-κλειδιά να συμπεριλαμβάνονται όσο το δυνατό περισσότερες φορές στον κορμό του κυρίως κειμένου της σελίδας (body text). Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης τις “ψάχνουν” και στο κυρίως κείμενο. Αν δε συναντήσουν μια λέξη-κλειδί στο κυρίως κείμενο, απλά την αγνοούν.

Πρέπει να δίνεται όμως ιδιαίτερη προσοχή να μην γίνεται “υπερβολική επανάληψη” (flood) των λέξεων-κλειδιών, καθώς οι μηχανές αναζήτησης μπορεί να τη θεωρήσουν ανεπιθύμητη (“keyword spam”). Μόλις δημιουργήσετε το κείμενο σας, είναι απαραίτητο να δείτε πόσες λέξεις κλειδιά έχετε τοποθετήσει στο άρθρο σας. Το Google αποδέχεται τη συχνότητα των ίδιων λέξεων περίπου στο 7%.

Στην Smarteqplus κατασκευάζουμε πετυχημένες eshop ιστοσελίδες που πουλάνε κι αυτό γιατί αντιμετωπίζουμε τις ιστοσελίδες eshop σαν πραγματικά καταστήματα. Στο internet το μαγαζάκι με τα ηλεκτρονικά της γειτονιάς σαν μπορεί εύκολα να γίνει ένα τεράστιο κατάστημα που πουλάει σε όλο κόσμο. Πώς θα γίνει κάτι τέτοιο ; Με το να είναι στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Google Bing Yahoo κτλ) για τα προϊόντα του (SEO ηλεκτρονικό κατάστημα).Κανένα κατάστημα στον κόσμο δεν μπορεί να πούλησει περισσότερα προιοντα από ένα σωστο ηλεκτρονικο καταστημα κι αυτό γιατι απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και όχι μονο σε μια γειτονιά η μια πόλη. Η εξειδίκευση μας είναι το SEO δηλαδή η κατασκευή ιστοσελίδων που βρίσκονται στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και σας προτρέπουμε να κατασκευάσετε ένα SEO ηλεκτρονικό κατάστημα (SEO e-shop).

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο ηλεκτρονικού καταστήματος πρέπει να περιέχει τους εξής τύπους εργαλείων, οι οποίο καλύπτουν τον πλήρη κύκλο εργασιών ενός ηλεκτρονικού καταστήματος:

    Εργαλεία πωλήσεων / προϊόντων
    Εργαλεία χρέωσης
    Βοηθήματα
    Αναφορές
    Eργαλεία marketing

Εργαλεία πωλήσεων / προϊόντων:
Τα εργαλεία αυτά είναι η καρδιά του διαδικτυακού σας καταστήματος. Μέσα από αυτά μπορείτε να προσθέτεσετε προϊόντα σε κατηγορίες, να επεξεργαστείτε τα χαρακτηριστικά του καθενός προϊόντος και να δημιουργήσετε bundles / προσφορές. Επιπλέον, από εδώ καθορίζετε τη χρέωση των αγαθών που διατίθενται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και την επιβάρυνση ανά τρόπο αποστολής

Εργαλεία χρέωσης:
Τα εργαλεία αυτά σας επιτρέπουν να χρεώνετε τους πελάτες σας και είναι αυτά που φέρνουν τα έσοδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ανάμεσά τους θα βρείτε πύλες χρέωσης πιστωτικών καρτών, διαχείριση παραγγελιών για καταθέσεις σε τράπεζα κλπ.

Βοηθήματα:
Τα βοηθήματα, όπως λέει και το όνομά τους, σας βοηθούν να λειτουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Σας παρουσιάζουν τις τρέχουσες παραγγελίες και σας παρέχουν αυτοματοποιημένα δελτία αποστολής και τιμολόγια

Αναφορές:
Οι αναφορές είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των ηλεκτρονικών καταστημάτων μιας και δίνουν πλήρη εικόνα στο διαχειριστή του καταστήματος για τις πωλήσεις, τους πελάτες που έκαναν το μεγαλύτερο τζίρο, τα προϊόντα που πουλήθηκαν περισσότερο, τις περιοχές που έχει απήχηση το ηλεκτρονικό σας κατάστημα κλπ. Τα αποτελέσματα των αναφορών σας δίνουν όσα στοιχεία χρειάζεστε για να στηρίξετε τις αποφάσεις και τη στρατηγική του διαδικτυακού καταστήματός σας

Εργαλεία marketing:
Τα εργαλεία marketing σας επιτρέπουν να προωθήσετε καλύτερα τα προϊόντα και το διαδικτυακό σας κατάστημα. Σας δίνουν τη δυνατότητα να στέλνετε newsletters στους πελάτες σας, ενημερώνοντας τους για νέα προϊόντα, διαγωνισμούς προσφορές κλπ. Τα εργαλεία marketing φανερώνουν τη δύναμή τους, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με δεδομένα που έχετε ανακαλύψει από τις αναφορές
Όλα τα παραπάνω ακούγονται αρκετά δύσκολα στη χρήση. Κάθε άλλο, όμως, είναι εξαιρετικά εύκολα στη λειτουργία τους, πράγμα που θα διαπιστώσετε στη δωρεάν επιμόρφωση που σας παρέχει η mvh networks κατά την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Πως λειτουργεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;
Τα ηλεκρονικά καταστήματα λειτουργούν με ένα απλό και εύκολο τρόπο, τόσο από την πλευρά του αγοραστή, όσο και απο την πλευρά του διαχειριστή.

Η διαδικασία αγορών είναι η ακόλουθη:

Ο επισκέπτης επισκέπτεται το ηλεκτρονικό κατάστημα.
Ο επισκέπτης εντοπίζει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και τα προσθέτει στο εικονικό του καλάθι αγορων
Όταν έχει προσθέσει όλα τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν, πηγαίνει στο «ηλεκτρονικό ταμείο» του καταστήματος.

Εκεί συμπληρώνει τα στοιχεία του, επιλέγει τρόπο αποστολής και τρόπο πληρωμής, από αυτούς που διαθέτει το κατάστημα:
 Αν επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό λαμβάνει τα στοιχεία του και τον κωδικό της παραγγελίας του. Έπειτα, επισκέπτεται την τράπεζα και κάνει κατάθεση του χρηματικού ποσού, με αιτιολόγηση τον κωδικό της παραγγελίας του.
Αν επιλέξει χρέωση μέσω αντικαταβολής, τότε απλά αναμένει την ειδοποίηση από το ταχυδρομείο
Τέλος, αν επιλέξει χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας, τότε εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του, η χρέωση γίνεται αυτόματα και απλά αναμένει την άφιξη των προϊόντων

 Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, για το διαχειριστή, είναι εξίσου εύκολη:
Με την πραγματοποίηση οποιασδήποτε παραγγελίας, ο διαχειριστής λαμβάνει ειδοποίηση ή email. Έχοντας τα στοιχεία της παραγγελίας και της αποστολής του προϊόντος άμεσα διαθέσιμα ελέγχει τον τρόπο πληρωμής:
 Αν ο πελάτης έχει επιλέξει χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας, τότε ο καταστηματάρχης έχει λάβει ήδη τα χρήματα, οπότε απλά ετοιμάζει την παραγγελία.
 Αν ο πελάτης έχει επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αρκεί να ελέξει την τράπεζα για την κατάθεση των χρημάτων. Από την αιτιολόγηση κατάθεσης μπορεί άμεσα να ετοιμάσει την παραγγελία για αποστολή.
Τέλος, αν ο πελάτης έχει επιλέξει αντικαταβολή, ετοιμάζει την παραγγελία για αποστολή και ενημερώνει το ταχυδρομείο για το κόστος της αντικαταβολής.

Επιπλέον, αν το επιθυμεί ο διαχειριστής του καταστήματος, το λογισμικό του ηλεκτρονικού καταστήματος ενημερώνει τον καταστηματάρχη για τα πλήρη στοίχεια της αποστολής του πελάτη, και του δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσει άμεσα δελτίο αποστολής / τιμολόγιο (το δελτίο αποστολής περιλαμβάνει τη διεύθυνση του παραλήπτη και επισυνάπτεται στο δέμα των προϊόντων για άμεση παραλαβή από το ταχυδρομείο / κούριερ).

 

 Εάν τα παραπάνω ενδιαφέρουν εσάς και την επιχείρησή σας, επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Φιλερήμου 37 Καρακόνερο 85100 Ρόδος

+30 22410 37864  M.: +30 6974 732 673  M.: +30 6989 959 930

info@smarteqplus.org