Ένας επαγγελματικός σχεδιασμός ιστοσελίδας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα γιατί όλο και περισσότερες εταιρείες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις επενδύουν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Διαδίκτυο. Η Smarteqplus σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με μια επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο από μια πλήρες εκκίνηση στο Διαδίκτυο μέχρι ανασχεδιασμό και την συντήρηση των σημερινών website σας. Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να αντανακλά την εταιρεία και τα προϊόντα σας τέλεια ετσι ώστε να καταφερετε να κερδίσεται καινούριους πελάτες και φυσικά να μεγαλώσετε το πελατολόγιο και τα εσοδά σας.

Τι χρειάζεται για να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα

1). Όνομα (domain)
Το πρώτο βήμα για την απόκτηση της δικής σας ιστοσελίδας είναι η αγορά ενός ή περισσοτέρων Domain Names. Είναι το όνομα της ιστοσελίδας σας για παράδειγμα «www.onoma.gr». Τα Domain Names τα νοικιάζουμε και δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε εφάπαξ. Λίγο πρίν την λήξη ο ενοικιαστής δικαιούται να ανανεώσει την ενοικίαση του Domain Name του για τα επόμενα χρόνια.

2).Φιλοξενία (Web Hosting)
Μετά την αγορά του ονόματος και την δημιουργία της ιστοσελίδας σας, χρειάζεστε ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων (Web Hosting). Το μέγεθος και το κόστος του πακέτου φιλοξενίας συσχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αλλά και τους στόχους που έχετε για την ιστοσελίδα σας. Π.χ. ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αν σας ενδιαφέρει το SEO, οι μηχανές αναζήτησης (Π.χ. Google) βαθμολογούν διαφορετικά τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται σε Ελληνικούς Web Servers από αυτές που φιλοξενούνται σε Web Servers εξωτερικού. Επίσης μια μικρή ιστοσελίδα χρειάζεται ένα απλό και οικονομικό πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων ενώ μια διαδικτυακή πύλη (Portal) με μεγάλες απαιτήσεις χρειάζεται ολοκληρωμένους Web Servers.

3). Σύλληψη της ιδεας και υλοποιηση της Ιστοσελίδας
Το τελευταίο βήμα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Απαραίτητα θα χρειαστείτε το λογότυπο της εταιρείας σας, να γνωρίζετε τον βασικό κορμό της ιστοσελίδας σας (Menu) και καλό θα είναι να υπάρχουν έτοιμα τα κείμενα και οι φωτογραφίες που θέλετε να προβάλλετε (προϊόντων, υπηρεσιών, κτλ).  Τα υπόλοιπα υλικά συσχετίζονται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσετε και θα ενημερωθείτε για αυτά από την εταιρεία μας.

 

Δυναμική ιστοσελίδα λέγεται η ιστοσελίδα που έχει μενού διαχείρισης όπου μπορούμε να συνδεθούμε και να αλλάξουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.Μια δυναμική ιστοσελίδα ή Δυναμικό website έχει πολλές περισσότερες δυνατότητες από μια στατική ιστοσελίδα διότι δεν είναι απλά ένα ηλεκτρονικό έγγραφο κώδικα προγραμματισμού αλλά είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή. Είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα που αποθηκεύει τα περιεχόμενα και τις πληροφορίες που περιέχει σε βάσεις δεδομένων και δίνει τη δυνατότητα μέσα από μενού διαχείρισης (CMS) να αλλάζει ο διαχειριστής τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας εύκολα και γρήγορα.
Η δυναμική ιστοσελίδα αλληλεπιδρά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας δίνοντας τους τη δυνατότητα για παράδειγμα να σχολιάσουν , να ψηφίσουν, να συμπληρώσουν φόρμες και να λαμβάνουν ενημερωτικά email (νέα της ιστοσελίδας ή προσφορές). Η αλληλεπίδραση της ιστοσελίδας με τους επισκέπτες, τους κάνει να ξανάρχονται στην ιστοσελίδα σας.
Η συχνή αλλαγή του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου επηρεάζει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης! Με έναν δυναμικό δικτυακό τόπο μπορείτε εύκολα να προσθέσετε σύγχρονες δυνατότητες στην ιστοσελίδα σας και να χρησιμοποιήσετε σύγχρονες τεχνικές marketing όπως για παράδειγμα ένα newsletter (διαφημιστικά νέα μέσω email).

Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων είναι προφανώς πιο πολύπλοκη από τις απλές στατικές ιστοσελίδες. Ο βαθμός δυσκολίας τους εξαρτάται φυσικά τις δυνατότητες που θα περιλαμβάνει η δυναμική ιστοσελίδα. Λόγω της πολυπλοκότητας και του βαθμού δυσκολίας ο χρόνος που απαιτείται για την υλοποίηση ενός δυναμικού website είναι λίγο μεγαλύτερος σε σχέση με ένα απλό site.

Ο διαχειριστής έχει τον απόλυτο έλεγχο των περιεχομένων τις ιστοσελίδας μέσα από την κονσόλα διαχείρισης, η οποία δεν είναι φανερή στους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η κονσόλα διαχείρισης της ιστοσελίδας προστατεύεται με όνομα εισόδου (user name) και κωδικό πρόσβασης (password) και δεν μπορούν να εισέλθουν σε αυτή οι επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Η πληροφορία διαχέεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο μέσα από ιστοσελίδες, ηλεκτρονικές πύλες, ενημερωτικά  sites, συστήματα κοινωνικής δικτύωσης, blogs κλπ. Η επικοινωνία είναι γρήγορη, άμεση και εμπλουτισμένη με όλες τις δυνατότητες των πολυμέσων.
Τα ηλεκτρονικά καταστήματα και οι ιστοσελίδες προώθησης βοηθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας να φτάσουν σε κάθε ενδιαφερόμενο σε διάφορα γεωγραφικά μήκη και πλάτη που δε φανταζόμαστε. Το διαδικτυο συνδέει επιχειρήσεις μεταξύ τους και αυτοματοποιούν  τις διαδικασίες σύνδεσης των συνεργατών.
Ταυτόχρονα, ο ηλεκτρονικός αναλφαβητισμός μειώνεται ταχύτατα, καθώς όλοι μας χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο καθημερινά. Η κατάσταση που διαμορφώνεται επιτρέπει να ισχυριζόμαστε με βεβαιότητα ότι η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών είναι μια επένδυση στη σωστή κατεύθυνση.

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα για επιτυχημένη ανάπτυξη της επιχείρησης είναι η δημιουργία ιστοσελίδας για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας (site) είναι πλέον το βασικό εργαλείο επικοινωνίας, διαφήμισης και πωλήσεων στο Internet. Υπάρχουν πάρα πολλές ιστοσελίδες στο Ελληνικό και παγκόσμιο διαδίκτυο. Ποιες όμως είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά; Ποιά site είναι κερδοφόρα και εκτός απο απόσβεση φέρνουν κέρδη στους ιδιοκτήτες τους;
Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας. Φτιάχνουμε για εσάς ένα καλαίσθητο μοναδικό template σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα και εικαστικά γούστα.Η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας απευθύνεται σε μεσαίες, μεγάλες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και σε όσους θέλουν μια δυναμική προβολή στο διαδίκτυο.

1. Να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να δημιουργήσετε νέες επιχειρηματικές επαφές.
2. Να αυξήσετε την παρουσία της επιχείρησής σας όπου δεν υπάρχει φυσικό κατάστημα καθώς και στο εξωτερικό.
3. Να παρέχετε δείγματα των εργασιών σας ή των προϊόντων σας καθώς και οδηγίες προς τους καταναλωτές.
4. Να δέχεστε αιτήσεις πληροφοριών.
5. Να υποστηρίζετε υπάρχουσες διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες.
6. Να παρέχετε εξυπηρέτηση πελατών.
7. Να αυξήσετε την κίνηση του καταστήματός σας.
8 Να δίνετε πληροφόρηση για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, ειδικές προωθητικές ενέργειες και εκδηλώσεις.
9 Να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων με πιθανούς πελάτες η ενδιαφερόμενους για τα προϊόντα σας.
10 Να προβάλετε την επιχείρησή σας ως τεχνολογικά προηγμένη, σύγχρονη, φρέσκια.

 

 Εάν τα παραπάνω ενδιαφέρουν εσάς και την επιχείρησή σας, επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Φιλερήμου 37 Καρακόνερο 85100 Ρόδος

+30 22410 37864  M.: +30 6974 732 673  M.: +30 6989 959 930

info@smarteqplus.org