Συστήματα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων

Συστήματα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων

Συστήματα ηλεκτρονικών κρατησεων (Online Booking page) για:

Ξενοδοχεία (με υποστήριξη channel manager).

Κτηματομεσιτικά γραφεία και υπηρεσίες ενοικίασης βιλών και κατοικιών.

Εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων (Rental cars).

Εταιρείες με λεωφορεία εκδρομών και ταξί.

Περισσότερα

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μπείτε γρήγορα και οικονομικά στον χώρο του Διαδικτύου και αποκτήστε νέους πελάτες. Έχουμε μια λύση για όλα τα budget! Μπορούμε να αναλάβουμε από μικρές προσωπικές ιστοσελίδες μέχρι μεγάλες ιστοσελίδες οργανισμών ή επιχειρήσεων.

Φροντίζουμε η επαγγελματική σας ιστοσελίδα να ξεχωρίσει στο internet γιατί σκεφτόμαστε σαν τους πελάτες μας, και μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα.

Περισσότερα

Κατασκευή E-Shop

Κατασκευή E-Shop

Προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από ένα πλήρες και εύχρηστο on- line κατάστημα!

O κόσμος πλέον ψάχνει και αγοράζει προϊόντα μέσα από eshop ιστοσελίδες (γνωστά και ως ηλεκτρονικά καταστήματα) στο διαδίκτυο. Σας δίνουμε έξυπνες λύσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο για ένα eshop κερδοφόρο και αποτελεσματικό.

Περισσότερα

Δίκτυα WiFi Hotspot

Δίκτυα WiFi Hotspot

Tο φαινόμενο WiFi hotspot ελεύθερης πρόσβασης στο ίντερνετ βρίσκεται σε ραγδέα συνεχή εξέλιξη παγκοσμίως! To Wi-fi hotspot βρίσκεται πλέον παντού(καφετέριες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πλατείες, λιμένες, κτλ), και σας επιτρέπει να συνδέεσται ασύρματα στο διαδίκτυο. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή και την συντήρηση δικτύων WiFi για είσοδο μεγάλη ποσότητα χρηστών σε όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Περισσότερα

SEO & Internet Marketing

SEO & Internet Marketing

Με άριστη χρήση και γνώση SEO και AdWords η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται πάντα πρώτη! Είναι βασικό η σελίδα της κάθε επιχείρησης να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Με την προώθηση ιστοσελίδων βγάζουμε τo site σας μπροστά στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης με στοχευμένες λέξεις κλειδιά, εχετε αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα και στις πωλήσεις σας.

Περισσότερα

Web Hosting & Domain names

Web Hosting & Domain names

Επιλέξτε ένα από τα ποιο αξιόπιστα και οικονομικά πακέτα Web Hosting που σας προσφέρουμε για φιλοξενία Ιστοσελίδων.

Επίσεις κατοχυρώστε εύκολα και γρήγορα το Domain name σας και ξεκινήστε την διαδικτυακή σας παρουσιάση! Για να κατοχυρώσετε το domain της επιλογής σας θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του και εφόσον είναι διαθέσιμο να το κατοχυρώσετε.

Περισσότερα

Συστήματα Online Παραγγελιών

Συστήματα Online Παραγγελιών

Κατασκευή ιστοσελίδας online παραγγελιών (Delivery & Take Away) για καταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες διανομής κατ οίκον, παραλαβή απο το κατάστημα, ηλεκτρονικές κρατήσεις τραπεζιών και προετοιμασία φαγητού για παράδοση/παραλαβή σε άλλη ωρα .

Με αποδοχή/απόρριψη παραγγελίας και απάντησης σε πραγματικό χρόνο για την ώρα παράδοσης ανάμεσα σε κατάστημα και πελάτη.

(Δυνατότητα επέκτασεις και σε Application IOS-Android).

Περισσότερα

Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Είναι δεδομένω ότι η ασφάλεια ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου είναι πολυ σημαντική και δυστυχώς πλήττετε σε μεγαλύτερο βαθμό τα τελευτέα χρόνια λόγω της κρίσης. Η εταιρεια μας αναλαμβανει την εγκατάσταση και την τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού, τοποθέτηση καμερών και συστήματα πυρανίχνευσης πάντα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Με δυνατότητα πολλαπλών σημείων ειδοποίησης σε περίπτωση συναγερμού και εύκολη διαχείριση και προβολή (καμερών και αλάρμ) μέσω εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη

Η εταιρία μας σας προσφέρει πλήρη τεχνική υποστήριξη σε ολα τα δικτυακά προιόντα που σας παρέχει, αλλα αναλαμβάνει και την τεχνική υποστήριξη της υπάρχουσας εγκατάστασης που ήδη διαθέτετε.

Περισσότερα